Sold out!

ПРОЛЕТНА ДАМА – ЖАКЛИНА ПЕШЕВСКА

8,000.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: ПРОЛЕТНА ДАМА

Автор: Жаклина Пешевска

Материјал: Масло на платно

Година на изработка: 2019 год.

Цена:  8000 денари

Димензии:  110cm х  76cm

 

ЖАКЛИНА ПЕШЕВСКА

Родена 1970 г. во Скопје. Завршила уметничко училиште. Слика повеќе од 15год. Нејзиното омилено хоби е сликање цвеќиња со маслени бои.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro