Sold out!

ПРОЛЕТТА ДОАЃА – САРА СТАМЕНКОВИЌ – АаРЕН

1,200.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: Пролетта доаѓа

Автор: Сара Стаменковиќ – Аарен

Материјал: Дигитално (4598 х 4947 пиксели) 65.1 МБ

Производство: 2022 год.

Цена:  1.200 денари 

Димензии: 38 cm х 41 cm

САРА СТАМЕНКОВИЌ – Аарен

Студент на Филолошки факултет, црта од кога знае за себе, а со дигиталното цртање се занимава скоро 5 години.
Најзначаен извор на инспирација и се стриповите, видео игрите како и други илустратори.
Секоја илустрација и е инспирирана од личност во нејзиниот живот, некоја слика, поема, лик или од нејзината емотивна состојба.
Уметноста и дозволува да пренесе пораки и емоции кои не би можела со зборови да ги отслика.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro