Sold out!

РЕВИЈА – ГОРАНЧО ТОШЕВСКИ

2,500.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: РЕВИЈА

Автор: Горанчо Тошевски

Материјал: Акрилно масло

Производство: 2021 год.

Цена: 2500 денари (со рамка)

Димензии: 51 cm х 36 cm

ГОРАНЧО ТОШЕВСКИ

Роден 1970 година. Живее и работи во Скопје. Учесник на многу меѓународни и домашни изложби, добитник на повеќе награди. Неговите дела се дел од многубројни колекции во земјава и странство.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro