Sold out!

РЕПРОДУКЦИЈА/ДОМ ВО ШУМАТА (ТОМАС КОЛ 1847) – ГОРАН ПАНОВ

50,000.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: РЕПРОДУКЦИЈА/ДОМ ВО ШУМАТА (ТОМАС КОЛ 1847)

Автор: Горан Панов

Материјал: Масло на платно

Производство: 2021 год.

Цена: 50000 денари

Димензии: 100cm х 70cm

ГОРАН ПАНОВ

Роден 1966г. Се бави со сликрство како хоби. Обожува да слика  под силно влијание на реализмот и пост-импресионизмот. Освен неговите авторски дела слика и репродукции на Ван Гог и Клод Моне.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro