РЕПРОДУКЦИЈА/МАСЛИНОВИ ДРВА (ВАН ГОГ 1889) – ГОРАН ПАНОВ

15,000.00 MKD

In stock

Опис

Наслов: РЕПРОДУКЦИЈА/МАСЛИНОВИ ДРВА (ВАН ГОГ 1889)

Автор: Горан Панов

Материјал: Масло на платно

Производство: 2020 год.

Цена: 15000 денари

Димензии: 80cm х 60cm

ГОРАН ПАНОВ

Роден 1966г. Се бави со сликрство како хоби. Обожува да слика  под силно влијание на реализмот и пост-импресионизмот. Освен неговите авторски дела слика и репродукции на Ван Гог и Клод Моне.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro