Sold out!

РЕПРОДУКЦИЈА/ЦРКВА ВО КАЗОНЕ (ГУСТАВ КЛИМТ 1913) – ГОРАН ПАНОВ

60,000.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: РЕПРОДУКЦИЈА/ЦРКВА ВО КАЗОНЕ (ГУСТАВ КЛИМТ 1913)

Автор: Горан Панов

Материјал: Масло на платно

Производство: 2021 год.

Цена: 60000 денари

Димензии: 110cm х 110cm

ГОРАН ПАНОВ

Роден 1966г. Се бави со сликрство како хоби. Обожува да слика  под силно влијание на реализмот и пост-импресионизмот. Освен неговите авторски дела слика и репродукции на Ван Гог и Клод Моне.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro