Sold out!

РОЗИ – ЖАКЛИНА ПЕШЕВСКА

5,500.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: РОЗИ

Автор: Жаклина Пешевска

Материјал: Масло на платно

Година на изработка: 2019 год.

Цена:  5500 денари

Димензии:  66cm х  56cm

ЖАКЛИНА ПЕШЕВСКА

Родена 1970 г. во Скопје. Завршила уметничко училиште. Слика повеќе од 15год. Нејзиното омилено хоби е сликање цвеќиња со маслени бои.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro