СВ. НИКОЛА (2) – БЛАГИЦА НИКОЛОВА

700.00 MKD

In stock

Опис

Наслов: Св. Никола (2)

Автор: Благица Николова

Материјал: Изработка на порцелан со декупаж, лакиран и декориран

Година на изработка: 2021 год.

Цена: 700 денари (комплет со држач)

Димензии:  24 cm

 

БЛАГИЦА НИКОЛОВА

Родена 1983 во Кавадарци. Таа е дипломиран наставник по одделенска настава. Работи како наставник во Основно училиште во Кавадарци.
MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro