Sold out!

СЕНКИ – ДЕЈАН БОЖИНОВСКИ

40,625.00 MKD

Sold out!

Опис

 

Наслов: СЕНКИ

Автор: Дејан Божиновски-Коска

Материјал: Масло на платно

Година на изработка: 2020 год.

Цена: 40625.00 денари

Димензии: 130 cm х 70 cm

ДЕЈАН БОЖИНОВСКИ – КОСКА

Роден 1984 година во Куманово.
Завршил Факултет за ликовна уметност во Скопје во класата на Јован Шумковски.
Имал 5 самостојни изложби во Куманово, Скопје, Велес и Струмица.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro