Sold out!

СИНХРО – ИГОР ЉУБОВЧЕВСКИ-ЉУБАЦ

18,000.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: Синхро

Автор: Игор Љубовчевски-Љубац

Материјал: Комбинирана техника

Производство: 2022 год.

Цена: 18000 денари

Димензии: 100 cm x 70 cm

 

ИГОР ЉУБОВЧЕВСКИ-ЉУБАЦ
Академски сликар чии дела се карактеризираат со извонреден хиперреалистичен цртеж.
Добитник е на наградата за Најдобар деби Стрип на годината (2016).
Неговите дела се изложени во Македонија, Србија, Бугарија, Албанија, Шведска, Канада.
Слика во комбинирана акрил техника.
Последните неколку години тој е и организатор на интернационални ликовни изложби и колонии.

 

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro