Sold out!

СЛИВИ – ТАТЈАНА ВОЛЦИС

700.00 MKD

Sold out!

Опис

 

Наслов: СЛИВИ

Автор: Татјана Волцис 

Материјал: Акрил

Производство: 2020 год.

Цена: 700.00 денари (со рамка)

Димензии: 20 cm х 20 cm

ТАТЈАНА ВОЛЦИС

Родена 1984 во Тетово.
Цртежите се чувства, а боите се резонирње, размислување и преставуваат мост помеѓу енергијата на виденото и внатрешната енергија на авторот.
Од 2018 активно слика аматерски дела на ралични теми како мртва природа, пејзаж, апстракција и тн.
Има учествувано на он-лајн меѓународен натпревар и на повеќе школски изложби.
MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro