Sold out!

СОНОТ НА ЕСЕНТА – ГОРДАНА ПОПОСКА

9,400.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: Сонот на есента

Автор: Гордана Попоска

Материјал: Акрил на платно

Производство: 2020 год.

Цена: 9400 денари (со рамка)

Димензии: 50 cm х 40 cm

ГОРДАНА ПОПОСКА

Родена во Охрид 1967год. каде завршува основно и средно образование. Уште од мали нозе покажува интерес за сликарството и дизајнот.
Дипломира на Архитектонскиот Факултет на Универзитетот “Свети Кирил и Методи” во Скопје. Скоро целиот работен век го минува во областа на Ентериерното Уредување. Го сака сликарството особено Апстракната Уметност, заради давањето на голема слобода во творењето.

 

 

 

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro