Sold out!

СТАРИ БРОДОВИ – МАТЕЈА РИСТОСКИ

5,000.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: СТАРИ БРОДОВИ

Автор: Матеја Ристоски

Материјал: Mасло на картон

Производство: 2017 год.

Цена: 5000 денари

Димензии: 43 cm х 60 cm

МАТЕЈА РИСТОСКИ

Роден 1961 година. Студирал на Архитектонскиот Факултет во Скопје.

Активно твори од 2000 година во Србија и Македонија.

 

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro