Sold out!

СТЕФАН – МАРГАРИТА ВАСИЛЕВСКА

1,700.00 MKD

Sold out!

Опис

 

Наслов: СТЕФАН

Автор: Маргарита Василевска

Материјал: Колаж (по нарачка)

Производство: 2021 год.

Цена: 1700 денари 

Димензии: 25 cm х 20 cm

МАРГАРИТА (МАГИ) ВАСИЛЕВСКА

Родена 20.09.1986 г. во Скопје.
Дипломиран вајар, насока: графички дизајн.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro