Sold out!

ТЕ СПАСУВАМ – МАРГАРИТА ВАСИЛЕВСКА

1,500.00 MKD

Sold out!

Опис

 

Наслов: ТЕ СПАСУВАМ

Автор: Маргарита Василевска

Материјал: Колаж

Производство: 2021 год.

Цена: 1500 денари 

Димензии: 30 cm х 19,5 cm

МАРГАРИТА (МАГИ) ВАСИЛЕВСКА

Родена 20.09.1986 г. во Скопје.
Дипломиран вајар, насока: графички дизајн.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro