ТРИАГОЛНО – ОЛИВЕРА СИМЕОНОВА

8,500.00 MKD

In stock

Опис

Наслов: ТРИАГОЛНО

Автор: Оливера Симеонова

Материјал: Акрил

Година на изработка: 2016 год.

Цена:  8500 денари

Димензии:  50cm х  70cm

ОЛИВЕРА СИМЕОНОВА

Родена во Кочани. Се бави со сликарство од рана возраст, учествувајќи на изложби и ликовни конкурси на кои се здобива со награди и признанија. Членува во ликовното здржение КОРА каде под менторство на сликарот Ѓоко Матевски учествува на повеќе изложби. Сликарството е нејзина љубов и движечка сила преку која ги совладува животните предизвици сликајќи  најразлични мотиви во масло на платно, акрил и др. техники.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro