Sold out!

УМЕТНИЧКА АТМОСФЕРА – МИКИ ИВАНОВ

15,000.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: УМЕТНИЧКА АТМОСФЕРА

Автор: Мики Иванов

Материјал: Mасло на платно

Производство: 2020 год.

Цена: 15000 денари

Димензии: 110cm х 110cm

МИКИ ИВАНОВ

Роден 1995 година во Штип.
Дипломиран ликовен уметник при Универзитетот Гоце Делчев – Штип на Ликовна академија, отсек – Класично
сликарство. Учесник на повеќе изложби во државата. Црта најчесто портрети и пејсажи во техниките масло на платно, акрил, молив и јаглен.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro