Sold out!

ХОРТЕНЗИЈА (2) – ЖАКЛИНА ПЕШЕВСКА

3,000.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: ХОРТЕНЗИЈА (2)

Автор: Жаклина Пешевска

Материјал: Масло на платно

Година на изработка: 2017 год.

Цена:  3000 денари

Димензии:  47cm х  57cm

ЖАКЛИНА ПЕШЕВСКА

Родена 1970 г. во Скопје. Завршила уметничко училиште. Слика повеќе од 15год. Нејзиното омилено хоби е сликање цвеќиња со маслени бои.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro