Sold out!

ЦВЕЌЕ – ОЛИВЕРА СИМЕОНОВА

5,000.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: ЦВЕЌЕ 

Автор: Оливера Симеонова

Материјал: Масло на платно (со рамка)

Година на изработка: 2013 год.

Цена:  5000 денари

Димензии:  20cm х  20cm

ОЛИВЕРА СИМЕОНОВА

Родена во Кочани. Се бави со сликарство од рана возраст, учествувајќи на изложби и ликовни конкурси на кои се здобива со награди и признанија. Членува во ликовното здржение КОРА каде под менторство на сликарот Ѓоко Матевски учествува на повеќе изложби. Сликарството е нејзина љубов и движечка сила преку која ги совладува животните предизвици сликајќи  најразлични мотиви во масло на платно, акрил и др. техники.

 

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro