Sold out!

ЦВЕЌЕ 1 – МАТЕЈА РИСТОСКИ

6,250.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: Цвеќе 1

Автор: Матеја Ристоски

Материјал: Mасло на лесонит

Производство: 2010 год.

Цена: 6250 денари

Димензии: 60 cm х 90 cm

МАТЕЈА РИСТОСКИ

Роден 1961 година. Студирал на Архитектонскиот Факултет во Скопје.

Активно твори од 2000 година во Србија и Македонија.

 

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro