ЦВЕЌЕ 2 – МАТЕЈА РИСТОСКИ

6,250.00 MKD

In stock

Опис

Наслов: Цвеќе 2

Автор: Матеја Ристоски

Материјал: Mасло на хартија

Производство: 2018 год.

Цена: 6250 денари

Димензии: 60 cm х 60 cm

МАТЕЈА РИСТОСКИ

Роден 1961 година. Студирал на Архитектонскиот Факултет во Скопје.

Активно твори од 2000 година во Србија и Македонија.

 

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro