Sold out!

ШУМА – ПАЛЕ ЈАНКУЛОВА-АНДЕВСКА

4,000.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов:  ШУМА

Автор: Пале Јанкулова-Андевска

Материјал: Акрил на платно

Година на изработка: 2021 год.

Цена: 4000 денари 

Димензии:  70cm х  70cm 

ПАЛЕ ЈАНКУЛОВА-АНДЕВСКА

Од рана возраст е вљубеник во уметноста. Со години тоа прераснува во хоби. Идеите надоагаат од природата и слики кои оставаат без здив.
Таа е голем вљубеник во животните и токму затоа хобито го става во служба на љубов спрема нив.
Затоа 20% од собраните средства ке бидат наменети за бездомните четвороножни пријателчиња.

 

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro