Sold out!

ЉУБОВНА – МАТЕЈА РИСТОСКИ

11,250.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: ЉУБОВНА

Автор: Матеја Ристоски

Материјал: Mасло на картон

Производство: 2019 год.

Цена: 11250 денари

Димензии: 70 cm х 100 cm

МАТЕЈА РИСТОСКИ

Роден 1961 година. Студирал на Архитектонскиот Факултет во Скопје.

Активно твори од 2000 година во Србија и Македонија.

 

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro