Sold out!

ЉУБОВНИ НОТИ – ГОРАНЧО ТОШЕВСКИ

10,800.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: ЉУБОВНИ НОТИ

Автор: Горанчо Тошевски

Материјал: Акрилно масло

Производство: 2021 год.

Цена: 10.800 денари (со рамка)

Димензии: 120 cm х 80 cm

ГОРАНЧО ТОШЕВСКИ

Роден 1970 година. Живее и работи во Скопје. Учесник на многу меѓународни и домашни изложби, добитник на повеќе награди. Неговите дела се дел од многубројни колекции во земјава и странство.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro