Sold out!

ЉУБОВ – СТЕФАНИЈА ИВАНОВА

600.00 MKD

Sold out!

Опис

 

Наслов: ЉУБОВ

Автор: Стефанија Иванова 

Материјал: Акварел на лесонит

Производство: 2021 г.

Цена: 600 ден

Димензии: 20 см х 30 см

 

СТЕФАНИЈА ИВАНОВА

Родена 1999 година во Радовиш. Студент е на Факултетот за мода и дизајн. Цртањето и модата и се двете водечки идеи во животот. Креативна и иновативна  како и во модните креации, така и во светот на уметноста. Нејзините дела се инспирирани од природата и од се’ што ја опишува. Во креирање на делата користи молив, акварел, маркери и друго.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro